Om oss - Velkommen til Trebruk AS - Bjørn Bakke Lier
15392
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15392,bridge-core-1.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

TREBRUK AS

Trebruk skal være et formidlingssenter som byggherrer og andre kan henvende seg til når prosjekter skal startes. Senterets kompetanse skal gjøre tre til et naturlig alternativ på lik linje med alternative produkter. Dette gjøres i samarbeid med iTre Nettverket som har et felles mål om å finne gode løsninger i kombinasjon med andre produkter som stål og betong.

Vår målsetting

Trebruk har som målsetting å arbeide for øket bruk av tre i regionen rundt Oslofjorden, konsentrert om fylkene Østfold, Akershus, Oslo, Vestfold, Buskerud og Telemark. Arbeidet skjer gjennom selskapene Trebruk AS og Trebruk 014 AS som henholdsvis har kontor i Vestby og i Sandefjord. Det er Bjørn Lier og Per Arild Aasheim som har ansvaret på hver sin side av fjorden. Det er dokumentert at det å benytte tre som bærekonstruksjon i store prosjekter gir betydelige miljøgevinster og gir grunnlag for et stort verdiskapnings-potensiale. Ved å øke kompetansen blant verdikjedens deltagere vil vi skapet en trygghet og dermed danne grunnlag for å endre praksis. Verdkjeden består av arkitekter, rådgivende ingeniører for alle fag, entreprenører/byggmestere og underentreprenører. Kompetansehevingen skal skje gjennom konkrete byggeprosjekter.

Eiere & samarbeidspartnere